Nytårsfest 2014

Årets Møller gik til Kirsten Pogel Mortensen.
Årets Oskar gik til Finn Sørensen.
Årets IFèr 2013 blev Michael Skriver-Jensenfra GFK/IF32 Fodbold.
 
 

Nytårsfest 2014 side 2

Henning Andersen blev udnævnt til æresmedlem.
Knud Sørensen´s Mindefond gik til Inger Petersen.
 
 

Kræmmerloftet

Der er åbent den første søndag i hver måned.
Første gang i februar.

Velkommen

IF32 blev stiftet den 4. maj 1932 under navnet AIK Glostrup.

I 1963 ændredes navnet til Idrætsforeningen af 1932 - Glostrup. Daglig tale IF32

Med en foreningsstruktur der indeholder en Hovedforening samt følgende foreninger under navnet IF32, Boksning, Bowling, Livslang Idræt, Motion & Trivsel, Fodbold, Gymnastik samt Petanqué er det en af Vestegnens bredest favnende klubber, med mulighed for at dyrke sport og motion for alle aldre.

Det er foreningens formål, at samle aktive som passive idrætsinteresserede, dels for gennem aktiv idrætsudøvelse at dyrke sport, samt for at fremme interessen gennem frivilligt arbejde, at virke for økonomisk hjælp til foreningen.

Sidste nyt

Nytårsfesten 2014
 

Traditionen tro afholdte IF32 Nytårsfest for alle bestyrelser under IF32, hjælpere i klubhus, kræmmerloft samt støtteforeninger m.m.

 

Festen blev igen i år en flot afslutning på året 2013 og et goddag til 2014.

Ved festen blev der traditionen tro, uddelt priser af IF32´s gamle drenge nemlig en ”Oskar” og ”Møller” henholdsvis pesoner som har gjort en stor indsats af økonomisk og organisatorisk art for deres foreninger.

 

Årets IFér som er stiftet af IF32´s Hovedforening, uddeltes til en person, der har gjort en ekstraordinær stor indsat i 2013 for sin forening.

 

IF32 fik desuden ved dette års fest et nyt æresmedlem af IF32´s Hovedforening.

 

Årets største og fineste pris ”Knud Sørensens Mindefond” blev uddelt, som aftenens sidste pris. ET STORT TILLYKKE SKAL HERFRA LYDE TIL ALLE PRISMODTAGERNE.

Banko

Gamle Drenge afholder bankospil
hver tirsdag på Park Allé i Brøndby hele
året rundt:
 
 

Årets juletræsfest 2014

Som det sig hør og bør, afholder IF32 sit årlige juletræsfest for børn, voksne og bedsteforældre søndag d. 7. december 2014 kl. 14 i Glostrup Hallen.  Festen afholdes traditionelt med Luciaoptog med Herstedøster Kirkes børnekor, senere danser vi med julefar og julemor om træet med børn og barnlige sjæle. Knud Degn og Lisbeth spiller op til festen med masser af julens sange. En rigtig dejlig eftermiddag hvor man fornemmer at julen begynder at trænge helt ind i kroppen på en. Du kan se indbydelsen, priser, program samt hvor du kan købe billetter. Klik her .
 

Kræmmerloftet i 2014

"Hvissingegården", Hvissingegade 15B,
2600 Glostrup.
Åbent kl. 10.00 - 15.00. Gratis adgang
 
Læs mere om kræmmerloftets åbningstider kræmmerloftet her.