Nytårsfest 2015, Oskarpris=Henrik - Møllerpris=Erik IFér=Eddie

 
 

Nytårsfest 2015 Jørgen Nielsen

 
 

Kræmmerloftet

Der er åbent den første søndag i hver måned.
Første gang i februar.

Nytårsfesten

Årets Møller gik til Erik Borup Hansen IF32 Gymnastik.
 
Årets Oskar gik til Henrik Andersen IF32 Boksning.
 
Årets IFèr 2014 Eddie Frandsen IF32 Hovedbestyrelse.
 
Knud Sørensen´s Mindefond gik til Jørgen Nielsen IF32 fodbold.

Sidste nyt

Nytårsfesten 2015
 

Traditionen tro afholdte IF32 Hovedbestyrelse igen i år nytårsfest, som tak for en stor indsats i det forgangne år til alle foreninger under IF32, samt hjælpere i klubhus, kræmmerloft og støtteforeninger m.m.

 

Festen blev igen i år en flot afslutning på året 2014, samt ønsket om et godt nytår og et forhåbentlig stort sportsår 2015 for hele IF32.

 

Ved festen blev der traditionen tro uddelt flere priser.

 

2 af priserne er stiftet af  "IF32´s Gamle Drenge".

Priserne symboliserer to af "Gamle Drenges" legendariske ledere, som var med til at starte støtteforeningen for IF32 i 1953, og virkede på hvert sit felt, som formand og kasserer. Priserne er derfor opkaldt efter dem, og hedder henholdsvis ”Oskar” og ”Møller” de uddeles til pesoner, som har gjort en stor indsats af økonomisk eller organisatorisk art i IF32 regi.

 

Årets IFér er en pris, der er stiftet af IF32´s Hovedforening først i halvfemserne, denne pris blev i år uddelt til en person, som har udført en stor indsat inden for det forgangne år for IF32.

  

IF32´s Største og fornemste pris, der er stiftet ved klubbens 75 års jubilæum i 2007 og uddelt første gang i 2010, er IF32´s "Gamle Drenge." ”Knud Sørensens Mindefond” prisen blev uddelt, som aftenens sidste store finale af årets uddelinger.

Denne pris gives til en person, som har udvist bemærkelsesværdigt klubarbejde gennem en længere årrække.

 

Fra IF32´s Hovedbestyrelse skal her lyde et: 

ET STORT TILLYKKE TIL ALLE PRISMODTAGERNE.

Banko

HUSK
Gamle Drenge afholder bankospil
hver tirsdag på Park Allé i Brøndby hele
året rundt:
 
 

Årets juletræsfest 2014, blev den dejlig eftermiddag for hele familien IF32, ca. 275 børn og voksne havde fundet vej til denne dejlige dag i Glostrup Hallen.
Som sadvanlig en hyggelig opstart på julen og den dejligste tid i vintermørket.
 
Årets juletræ kan vi allerede nu annoncere, det bliver søndag d. 6. december 2015 kl. 14.  

Som det sig hør og bør, afholder IF32 sit årlige juletræsfest for børn, voksne og bedsteforældre.  Festen afholdes traditionelt med Luciaoptog med Herstedøster Kirkes børnekor, senere danser vi med julefar og julemor om træet med børn og barnlige sjæle. Knud og Lisbeth spiller op til festen med julens dejlige sange. En dejlig eftermiddag, hvor man fornemmer at julen begynder at trænge helt ind i kroppen.  
 

Kræmmerloftet i 2014

IF32 blev stiftet den 4. maj 1932 under navnet AIK Glostrup.

I 1963 ændredes navnet til Idrætsforeningen af 1932 - Glostrup. Daglig tale IF32

Med en foreningsstruktur der indeholder en Hovedforening samt følgende foreninger under navnet IF32, Boksning, Bowling, Livslang Idræt, Motion & Trivsel, Fodbold, Gymnastik samt Petanqué er det en af Vestegnens bredest favnende klubber, med mulighed for at dyrke sport og motion for alle aldre.

Det er foreningens formål, at samle aktive som passive idrætsinteresserede, dels for gennem aktiv idrætsudøvelse at dyrke sport, samt for at fremme interessen gennem frivilligt arbejde, at virke for økonomisk hjælp til foreningen.

 
 
 
 
 
 
"Hvissingegården", Hvissingegade 15B,
2600 Glostrup.
Åbent kl. 10.00 - 15.00. Gratis adgang
 
Læs mere om kræmmerloftets åbningstider kræmmerloftet her.